Mezítlábas park létrehozását tervezi a Kaposvár I. LC

A Kaposvár I. Lions Club még 2018-ban határozta el, hogy kialakítanának egy Mezítlábas parkot Kaposváron, a Városligetben, melyet bárki, kicsik-nagyok egyaránt használhatnának majd. A klub sikeresen pályázott a TESCO "Ön választ, mi segítünk" programjára, de most szükség van az ország lionjainak segítségére is.

Sokak számára lehet ismert a Kneipp-kúrák, Kneipp-ösvények egészségre kifejtett pozitív hatása. Külföldi tapasztalatok alapján e Mezítlábas ösvény mellé egy illatösvényt is telepítene a klub vak és gyengénlátó barátaik számára.

A TESCO "Ön választ, mi segítünk" programjában a szavazási időszak 2019. február 17-ig tart, így kérjük az ország lionjainak segítségét is, hiszen még eljuthatnak a klubhoz a tagok szavazókorongjai. Ahhoz, hogy február 17-ig megkapja a klub a korongokat, érdemes már február 12-13. körül postára adni az összegyűjtött korongokat! A korongokat a TESCO-ban történt vásárlások után lehet kérni (ha pl. két zsemlét veszünk és azt külön tranzakcióban vásárolják, akkor az két korongot jelent.)

1 zsemle vagy 1 kifli 20 Ft = 1 korong = 1 kavics
2 zsemle vagy 2 kifli 40 Ft = 2 korong = 2 kavics
3 zsemle vagy 3 kifli 60 Ft = 3 korong = 3 kavics
.........................................= 400 000 Ft-t jelent a klubnak.

Előre is köszönjük a támogatást és a segítséget!

Dr. Liszovszki Ágnes (06-30-3964411, lisziagi63@freemail.hu)
Elnök
Kaposvár Lions Club I.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba