VISSZATÉRŐ ANGYALOK a kaposvári Krízisambulancián

 

 

Évek óta hagyomány, hogy az Első Kaposvári Lions Club az Adventi időszakban jótékonysági akciókat szervez.

Ezeknek az adományozásoknak egyik állomása a Borostyánvirág Alapítvány által fenntartott Regionális Krízisambulancia. Az ide járó új és régi ügyfelekről gyakran senki sem gondolná, hogy nehéz helyzetben vannak, mert nem látszik rajtuk: dolgozni járnak, gyermeket nevelnek, tiszta, rendes ruhákban járnak, kívülről úgy látszik, hogy jól működő családban élnek…csak ebben a családban lehet, hogy terrorban van része, szabad jogokkal nem rendelkezik, magára nem költhet.

 

 

 

Visszatérő angyaloknak nevez bennünket Proszonyák Ida az alapítvány vezetője, akivel együtt is sok jótékonysági eseményt szervezünk.

 

 

A LIONS Angyalkák ajándékai pont olyan „extraságok”, amelyeket ritkán engedhet meg magának egy családjában elnyomott nő: szép táskák, apró pipereszerek, finom fehérnemű, higiéniai termékek. Bögrék megtöltve apró édességgel, zokni, neszesszer.

 

 

 

Békés, áldott ünnepet kívánunk!

WE SERVE

#elsokaposvarlions  #weserve #lionsclubs


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba