Aki egy embert megment, a világot menti meg... KÁRPÁTALJAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

 

 

Szeretettel csatlakoztunk Dr. Petró László, kaposvári lelkipásztor felhívásához.Nagy Bélával a Kárpátaljai Református Egyházkerület Főgondnokával történt megbeszélése alapján TARTÓS ÉLELMISZERADOMÁNY lenne a legnagyobb segítség nyújtás, most a kárpátaljai magyaroknak.

 

Első Kaposvári Lions Club 70 kg tartós élelmiszerrel (liszt, olaj, cukor, tészta, rizs, csokis nápolyi) járult hozzá a határ-menti településeken élő kárpátaljai magyarok megsegítéséhez.

Március 1-jén, kedden viszik az adományokat 4 mikrobusszal, ami az összefogásnak köszönhetően 2 tonnát meghaladó tartós élelmiszer szállítmány.

Az Első Kaposvári Lions Club is csatlakozott az országos Szövetség által meghirdetett Háborús Menekültek Programjához, oda is nagyobb pénzösszeget utaltunk.

Első Kaposvári Lions Club tagjai azt gondoljuk, hisszük, hogy ha velünk történne valami hasonló, mások is ugyanígy segítenének

 

WE SERVE szolgálunk


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba