Angyalok márpedig léteznek

 

 Az Első Kaposvári Lions Club tagjai a Borostyánvirág Alapítvány Krízisambulancián jártak és „angyalként” segítettek, illetve hátrányos helyzetű családoknak nyújtottak kezet.

Mi is a Krízisambulancia? Ingyenes humán szolgáltatásokat nyújt a kapcsolati erőszakban érintett, és a velük kapcsolatban álló szakemberek számára.

Borostyánvirág Alapítvány Krízisambulancia vezetője írta ott jártunkról:

ANGYALOK MÁRPEDIG LÉTEZNEK

Olykor emberi formát öltenek, vagy már emberré váltak…De attól még Angyalok. Segítenek ott, annak, akkor, amikor kell ❤

Kik ők? Hétköznapinak tűnő emberek, családanyák, családapák, nagyszülők, jótékonysággal foglalkozó szervezet önkéntesei, alkalmazottak, vállalkozók, fiatal emberek.

 

Eredetileg két jótékonysági projekt indult: a #nesszeszernyiboldogság és  #akijáratbefelévan

Erre reagálva a kaposvári Angyalok szép számmal hoztak a Krízisambulanciára higiéniai termékeket és pipere szereket, mesekönyveket, foglalkoztató füzeteket, színes ceruzákat.

Luca napon a LIONS Kaposvár 1. egyesülettől jelentős adag tisztálkodási szert, értékes új játékokat, női táskákat, sálakat, kabátokat kaptunk.

És a sornak nincs vége, érezhetően fényesedik sok-sok ember lelke ❤

 

We Serve!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba