Befejeztük, átadtuk, folytatjuk...

A Kaposvári Lions Club 100 szemüveget 100 rászoruló szempárnak akciója újabb állomásához érkezett 2018. november 29-én, csütörtökön, amikor is az utolsó 25 darab szemüveget adták át a rászoruló gyerekeknek. Az átadáson jelen volt dr. Chrabák László kormányzó is.

Sikeresen fejeződött be a Lions Clubs International centenáriuma alkalmából tavaly meghírdetett "100 szemüveget 100 szempárnak" akció. Nagy volt az érdeklődés, sokan kérték a club segítségét, magánszemélyek, iskolák és más  civil szervezetek egyaránt.

Az átadásra ünnepélyes keretek között került sor a Kultik Moziban, Kaposváron. A gyerekeket dr. Chrabák László kormányzó és Dér Tamás alpolgármester köszöntötte. A szemüvegek helyes használatához Nagy Csaba optikustól kaptak tanácsot.

A szemüvegek mellé mikuláscsomag, üdítő és pattogatott kukorica is került a filmvetítés idejére. Sok gyereket elkísérte kisebb-nagyobb testvére, anyukája. Megtelt a mozi! Körbenézve a mosolygós arcokon látható volt, hogy jó úton jár a club, mely nem is szeretné ezt abbahagyni, folytatja. 

 Az ünnepélyes átadás elött kormányzónk, dr. Chrabák László elismerésben részesítette klubtagjainkat.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba