Békeposzter Rajzpályázat 2022

A pályázat címe: "Lead with Compassion" - "Az együttérzés ereje"

"A gyerekek ismerik az együttérzés erejét. Gyakran jobban ki tudják fejezni empátiájukat, mint a felnőttek. Kérünk Benneteket, fessétek le nekünk azt a békés jövőt, melyet az együttérzés vezette cselekvés hozhat el számunkra."

 Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola és tagiskoláiban tanuló diákok küldték be rajzaikat a Békeposzter pályázatra.

 

A zsűrinek nem volt könnyű dolga, a fantasztikus munkák közül nehéz volt kiválasztani a legjobbakat. Aki most nem kapott díjat, ne búslakodjon, mert jövőre is pályázhat.

A rajzokból az iskolákban kiállítást szerveztünk és az 1,2,3 helyezett rajzokat a magyarországi szövetség országos megmérettetésre továbbítottuk.

Az eredményhirdetést lenyűgöző zenés műsorral színesítve, tartottuk meg Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola aulájában.

A megyei helyi győztesek tárgyi jutalmat kaptak az Első Kaposvári Lions klubtól melyet Krista Ágnes elnök és művészeti vezetőnk Dr Kerekesné Pytel Anna adott át a gyerekeknek.

Ezúton is szívből gratulálunk a nyertes alkotóknak!

 

WE SERVE

 
 
 
 

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba