Budai Szász Endre Galériában Lions fotó kiállítás

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége büszke arra, hogy tagjai (a 42 clubban) nem csak önkéntesként tevékenykednek, hanem sokan művészi hajlamokkal is rendelkeznek. Ezért az "oroszlánok" közt minden évben fotópályázatot hirdet. 2020.február 21.-én az utóbbi évek díjnyertes fotóiból nyílott kiállítás, melyen Köszöntőt mondott Boronkay Gusztáv kormányzó. A tárlatot Fésűs András nyitotta meg. A megnyitók után Palkó Klaudia népdalokat énekelt, mellyel igazán megadta a kiállítás kellemes hangulatát.

A budai galériát "Szász Endre Életművéért Közhasznú Egyesület" a művész özvegyének, Hajdu Katalinnak az elnökletével működteti. Más karitatív tevékenységek mellett a Lions szervezetek fő célkitűzése a látássérült emberek segítése. Egy képzőművész különösen érzékeny a látás témára - vallja Katalin, ezért is tagja a Kaposvár Lions Clubnak. Amikor rászorulókon segítünk, a világ sötétebb oldalát szeretnénk szebbé tenni. A kreatív és a karitatív tevékenységben az is közös, hogy az érzékenységünk a "mozgatórugó". A galériában Szász Endre alkotásaiból állandó kiállítás látható. Katalin az egyik szobában időszakos kiállításokat szervez. Ezúton lehetőséget ad a természeti szépségeket ábrázoló fotók bemutatására. Az alkotók ennek a csodálatos élővilágnak a megóvására hívják fel a figyelmet a képeiken keresztül.

A kiállítás márc. 2-ig látogatható.  A "Szász Endre Galéria 77" címe: Budapest II. ker. Retek u. 5. fsz. 3.

"Szász Endre Galéria 77" FB oldala alább található,nézelődjetek az uj kiállitások felől.

https://www.facebook.com/Sz%C3%A1sz-Endre-Gal%C3%A9ria-77-102722887877892/?modal=admin_todo_tour

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba