Egy falatka fényűzés a kaposvári Nyitott Kapu Hajléktalan Gondozási Központban

 

„Én még soha nem ettem éttermi ételt” Mondta egy ellátott, miközben jóízűen kanalazta a finom, meleg babgulyást a Nyitott Kapu Hajléktalan Gondozási Központ étkezőjében.

 

Pedig az Első Kaposvári Lions Club immár harmadik alkalommal látja vendégül az aktuálisan jelen lévő ellátottakat. A tartalmas egytálétel a kaposvári Tenisz Club Éttermében készült.

Az intézmény éjszakai menedékében, vagy az átmeneti férőhelyén aktuálisan tartózkodók időről-időre változnak. Ezért mindig újdonság és kellemes meglepetés a gondozottak számára az a hagyomány, mely szerint az Első Kaposvári Lions Club tagjai az Advent előtti héten frissen főzött, meleg gulyással és olykor egyéb aprósággal, meglepetéssel kedveskednek a társadalom perifériájára szorult honfitársaiknak.

 

Arany János szavai jutnak eszünkbe ilyenkor: „ Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Embernek lenni mindég, minden körülményben.”

WE SERVE

#elsokaposvarilionsclub #weserve

foto forrás:sonline,FB

 
 

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba