Első Kaposvári Lions Club 1. helyezést ért el a KÁN Egyetemi Napok főzőversenyén

A KÁN Egyetemi Napok keretében számos szakmai és közönségprogram mellett 13. alkalommal rendezték meg a vadgasztronómiai főzőversenyt.

 

 

Klubunk négy éve vesz részt programon, a korábbi években már különdíjat és második helyezést is elértünk, de most 2023-ban a szakmai zsűri első helyre értékelte főztünket.

 

 

Dámszarvas apróhús felhasználásával kellett főételt készíteni. Évről-évre egyre különlegesebb köretekkel és fűszerezéssel készülnek a csapatok. Az idén is minden csapat ínycsiklandó ételeket készített, a magyaros ízektől a francia konyha ízvilágáig.

A győztes menü: szarvasragu vadasmártással, gánicával és fűszeres puliszkával. A különleges ízélményt szedermártás tetézte meg.

 

A verseny mellett a színvonalas programok nagyon sok látogatót vonzottak. A hozzánk ellátogatók kóstolót is kaptak a győztes menüből, és közben természetesen beszélgettünk a másokkal való törődés fontosságáról. 

 Egy ilyen eseményen való szereplés nagyon fontos, hiszen ismertségünket is növelhetjük, és felhívhatjuk a figyelmet a jószolgálati munka és a társadalmi szerepvállalás fontosságára.

WESERVE

#elsokaposvarilionsclub #weserve

 
 
 
 

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba