Első Kaposvári Lions Club Különdíjas lett

KÁN Egyetemi Napok néven, a Kaposváron megrendezett Kaposvári Állattenyésztési Napok különleges és nagy hagyományokkal bír.

Vadgasztronómiai főzőverseny is a program része, amit immár 11. alkalommal rendeztek meg a vadgasztronómia és a vadhúsfogyasztás népszerűsítése céljából.

Az első Kaposvári Lions Club csapata is fakanalat ragadott, szarvasból készült ételünk pedig különdíjas lett!

Különdíjas ételük: Szarvas ragu sült szilvalekvárral, serpenyőben pirított dödöllével és házi vegyes savanyúsággal

 

Összesen két és fél óra elkészítési idő állt rendelkezésre a csapatoknak, a klubból Krista Ágnes elnök és Győriné Szabó Tünde főzte meg az igazán fantasztikus finomságokat.

 

A zsűri Vári Dávid sztár séf vezetésével, mint ahogy a képek is mutatják, nagyon el volt ragadtatva. Bizony, a finomságos, különleges szilvalekváros szarvas ragut különdijjal jutalmazták!

Külön öröm, hogy a rendezvényen nagyon sok látogató ismerte meg az Első Kaposvári Lions Club munkáját, jótékonysági tevékenységét.

WE SERVE!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba