Első Kaposvári Lions Club részt vett a Szilvásszentmártonban megtartott F.A.L.U. Fesztiválon

A F.A.L.U. = Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni, egy összművészeti fesztivál, melynek a Somogy megyei Zselicben található Szilvásszentmárton adott otthont immár 3. alkalommal. A fesztivál minőségi kulturális, zenei és turisztikai élményt nyújtott az ide látogatók számára. A F.A.L.U. egy  hely, egy esemény, ahol kultúrán túli barátságok és ismeretségek szövődnek.

Nyertes-nyertes helyzet a F.A.L.U. Fesztiválon

Az Első Kaposvári Lions Club színesítette a fesztivál hangulatot. Standján a gyerekek számára játék lehetőség kínálkozott. A felnőttek adományaikkal hozzájárulhattak a Lions Club eredeti céljának teljesítéséhez.

Ugyanis a magánszemélyek adományaiból rászoruló gyerekek szemüveg készítését támogatja a civil szervezet. Aki adományát elhelyezte a gyűjtő ládában, választhatott magának egy ajándékot: egy virágot, bögrét, vagy bizsu ékszert, a gyermekek számára zsákbamacskát, könyvet.

Igazán mindenki nyertes volt ebben a szituációban: akik megálltak a Lions standjánál, mert játszhattak a gyerekek, ajándékot kaptak, és adományt adtak – hiszen adni jó! Az Első Kaposvári Lions Club is nyertes e helyzetben, mert a támogatásra szánt összeg növekedett, ismeretségeket kötöttek leendő Lions tagokkal, kiállítókkal és a többi résztvevőkkel.

Végül a legnagyobb nyertesei ennek a szituációnak azok a gyerekek, akik akkor is hozzájuthatnak az éleslátáshoz nélkülözhetetlen szemüveghez, ha a szüleik nem tudják biztosítani számukra.

A jó szándék mindig célba ér! Ezt szem előtt tartva végezzük tovább jótékonysági tevékenységünket ilyen, és hasonló módon.

WE SERVE!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba