Első Kaposvári LIONS Club tagjai is csatlakoztak az öröm-tánchoz

Első Kaposvári LIONS Klub tagjai is csatlakoztunk, a ma már világszinten elterjedt öröm-tánc programhoz.

2020. szeptember 24-én, a dél-afrikai Örökség Napján Dél-Afrika elnöke Cyril Ramaphosa felhívást intézett nemzetéhez, hogy mutassák meg a világnak, hogy összefognak, s hogy mire képesek. Kérte, hogy ezzel a tánccal emlékezzenek mindazokra, akik a Covid-19 miatt vesztették életüket.

Ma a világon, sok-sok helyen követik a felhívást és örömmel üdvözlik a nyitást, a hosszú, közösségtől távoltartás feloldását.E szerint Első Kaposvári LIONS Club tagjai és az ország több Lions Klubja a pandémia miatti összefogás szimbólumaként egy közös táncot tervez, mely felvételének egyik helyszíne a Csiky Gergely Színház előtti téren és Várdán a Szász Endre Kastély Múzeum előtt valósult meg.

 

A tánc betanítására és vezetésére Kecskés Miklósnét a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola pedagógusát kértük fel és beleviszünk az örömtáncba egy kis egyedi magyaros motívumot is az Ő jóvoltából.

Köszönjük az ötletadónak, igazán összehozza a klubtagokat, igazi csapatépítő esemény volt. Köszönjük a "20 éves" első kaposvári Lions klub tagjainak, hogy senki nem akart kimaradni és mindenki egyöntetűen, kitartóan jó hangulatú táncpróbára járva megcsináltuk az örömtáncot. Köszönjük Gusztáv Boronkay András Fésűs és Mary Fésűs összehangolt munkáját, aminek eredményképpen egy szenzációs, szuper film készül.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba