Az Első Kaposvári Lions Club Lions egészségcsomagot adott át

Az Első Kaposvári Lions Club Lions egészségcsomagot készített a kaposvári kórház Covid osztályán dolgozóinak szeretetük, megbecsülésük jeléül. A csomag átadására 2021. március 24-én került sor. 

"A Kaposi Mór Oktató Kórház-ban jártunk és egészségcsomagot vittünk a Covid osztályon dolgozó orvosok és ápolok részére, hogy köszönetünket és hálánkat fejezzük ki áldozatos munkájukért.

Halljuk a hírekből, olvassuk cikkekben, hogy a kórházakban dolgozók, a teljesítőképességük határán vannak, emberfeletti, amit tesznek.

A beteg ember még inkább igényli a törődést. Az orvosok, ápolók, takarítók mindent megtesznek, hogy a beteg embert kiszolgálják. Tudjuk, hogy egy ügyelet alatt mennyi izgalom éri az orvost.

24 órás műszak kis szünetekkel, amibe reméljük, belefér, hogy belekóstoljanak a Lions egészségcsomagjainkba. A Lions egészségcsomagokba gyümölcs, alma, banán, szőlő, valamint literes üdítő, dobozos kávé, többfajta müzli szelet és csoki is került, hogy a boldogság hormonokra is gondoljunk.

Ha egy kicsit is sikerült boldogságot, mosolyt vinni a Lions egészcsomagjainkkal akkor nagy boldogság tölt el bennünket is, hiszen a "WE SERVE Szolgálunk", mottó jegyében cselekszünk.

Kaposi Mór Oktató Kórház bejáratánál Györfi Rita Ápolási igazgató-helyettes és Kovács-Kiss Krisztina, a média és társadalmi kapcsolatok referense vette át a Lions egészségcsomagokat, hogy átadják a korház Covid osztályán dolgozóknak.

Köszönet és Hála az egészségügyi dolgozóknak!

WE SERVE- SZOLGÁLUNK

 

Kapos Tv tudositása a linken megnézhető:

http://kapos.hu/videok/kapospont_net_video/2021-03-31/megleptek_a_korhazi_dolgozokat_es_a_mentosoket.html


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba