Erdei csoda

Vakok és gyengén látók ismerkedtek az erdő rejtett csodáival a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolában

Október 10-én a  Vakok És Gyengén látók Somogy Megyei Egyesülete  és Kaposvári Lions Club látogatott el a Szilágyi Erdészeti Erdei Iskolába, mivel október a látás hónapja. Egy erdőpedagógiai foglalkozáson bemutatták az erdő életközösségeit és a Somogy megyében előforduló nagyvad fajokat. A látogatás során a résztvevők meghallgathatták a szarvasok barcogását is. 

Annyira jól érezték magukat a látogatók az eseményen, hogy ezt követően nyílt levélben köszönték meg az élményt.

Tisztelt SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. Lábodi Vadászerdészet! Kedves Betta és Sándor!

Szeretném megköszönni a Vakok És Gyengén látók Somogy Megyei Egyesülete  és Kaposvári Lions Clubunk nevében a csodálatos tegnapi napot. 

Október a látás hónapja. Ez alkalomból gondoltuk meglepni, látássérült embertársainkat. Közülük sokuknak ez volt az első erdei élménye. A dámvadak barcogó helyének felkeresése közben, sokat tanultunk az erdőről, a fákról, az állatok szokásairól. Vezetőnk figyelme mindenre kiterjedve szórakoztatta népes csapatunkat. Láttunk az úton átszökkenő szarvas csapatokat, láttunk nagy bikákat, szagoltuk a barcogó teknőket és hallottuk közelről.

Ezeket az élményeket elmesélni nem lehet, csak átélni. Az erdei iskolában elfogyasztott finom ebéd mindenkinek nagyon jól esett a túra után. Még egyszer nagyon szépen köszönjük!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba