Eredményes Lions év zárás 2023.05.20.-án a Kecskeméti Lions konvención

Kecskeméten volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége 2022-2023 évének gazdálkodását és tartalmi munkáját lezáró Konvenciója,melynek helyszíne a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház volt. A Szövetség történetének egyik legtartalmasabb évét zárta le a közgyűlés.

 A Konvención Koncsik István kormányzó beszámolója után kincstárnoki és titkári beszámolókat követően bemutatkoztak a 2023-2024. évi kabinet jelöltjei, majd sor került a tisztségviselők megválasztására és kihirdetésére.

Az a megtisztelés érte a klubunkat, hogy 4. Zóna elnöknek Rőhrigné Radvánszky Zsuzsannát választotta a konvenció.

A választási protokoll után a kormányzói lánc átadása következett: Koncsik István leköszönő kormányzó Hégely Péternek adta át a láncot, és ezzel a kormányzói feladatokat is.

A közgyűlés már hagyományosan elismerések átadásával zárult: Koncsik István kormányzó Major Zoltán protokoll főnök és Ragula Dalma irodavezető segédletével adta át a díjakat, melyből a három fő kategória nyertesei:

Az Év Lionja: Pázmányi György PDG - Budapest Wsselényi LC
AZ Év LIONS Clubja: Budapest Cosmopolitan LC
Az Év Jószolgálati Eseménye: Diabétesz Futás a Szeged Első LC szervezésében

Az Első Kaposvári Lions Club tagja Rőhrigné Radvánszky Zsuzsanna a kabinetben végzett munkájáért elismerésben is részesült.

Az Első Kaposvári Lions Clubot a konvención Krista Ágnes elnök, Kalmárné Laczkó Ágnes

kincstárnok és Rőhrigné Radvánszky Zsuzsanna titkár képviselte.

WESERVE

#elsokaposvarilionsclub #weserve


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba