Gyorssegély

A Nágocson leégett "Árvácska" Anya- és Csecsemőotthonba szállított adományokat a Kaposvári Lions Club.

A november 30-ai tűzesetben teljesen megsemmisült tetőszerkezet komor, kormos gerendái már gondos kezek munkája következtében nagy konténerekben elrejtve az udvar mélyén nem állták utunkat, hogy lepakoljuk adományainkat az otthon részére.

Az intézményt működtető reformátusegyház lelkészei Nagy Csaba és Nagy Csabáné Judit fogadott minket. Elmondták, hogy mindenkinek találtak menedéket, de nagy az anyagi veszteség, szinte minden holmi odaveszett. Szeretnék újjáépíteni az otthont. Tisztítószerekre, tisztálkodási szerekre, mosógépre, porszívóra, mikrohullámú sütőre volt szükségük. Csecsemőápolási termékeket, ruhákat, játékokat, gyümölcsöt is kaptak.

Minket örömmel töltött el hálájuk és csodálattal az a „derű” és kitartás, ahogy ezt a nehéz helyzetet megpróbálják megoldani.

Köszönjük támogatóinknak.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba