Hagyomány és modernitás

Hagyomány és modernitás -Boronkay Gusztáv kormányzó szlogenje jegyében nyitottuk meg 2019.10.19-én a 4. számú Zóna találkozót melyen 5 klub Pécs első, Pécs Normandia, Balatonlelle, Fonyód és a vendéglátó Kaposvár klubok tagjai képviselték klubjukat.

Lions himnusz meghallgatása után Orsós Gergő Somogysárdi tehetséges kisfiú Cigány cseresznye című meséjét hallgattuk meg és hangolódtunk a találkozóra.

Kötetlen beszélgetés formájában bemutatkoztak maguk a klubtagok, hogy tudjuk ki kicsoda, mivel foglalkozik mi a hobbija. Ezután a klubok munkáját jelenét jövőjét ismertük meg és megállapítottuk, hogy igazán kiváló klubok vannak a zónában.

Tavaszi közös kirándulás megbeszélésére is sor került, ahova is ajánlásokat várunk majd a kluboktól. Kaposvári Klub a Zselicben található Kardosfa Csillagkilátót javasolta, mint lehetséges célpont akár ott alvós opcióval is.

Boronkay Gusztáv kormányzó ismertette az országos terveket, melyek a klubokat érintik,mert a szövetség állandóan azt nézi, miben tudna leginkább segíteni a kluboknak.

Pécs Normandia klub visszajelzése a találkozóról:

Köszönjük szépen a szívélyes vendéglátást - igazán kitettetek Magatokért - gratulálunk! A szervezés, a műsor, a bemutatkozások, a kötetlen beszélgetés mind-mind hasznos volt, sokat segített egymás megismerésében. Az ebéddel is maximálisan elégedettek voltunk!Még egyszer mindent nagyon köszönünk!

Ili, Betty, Ági, Szabolcs Pécs Normandia Klub

 

Az alábbi idézettel zártuk a találkozót:

Az ember soha nem elégedhet meg azzal, hogy a földön kússzék, ha igazából szárnyalni vágyik.

Hellen Keller


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba