Kaposvár Lions Club I. ajándéka a Somogy Megyei Duráczky Intézet Óvodájának

A Kaposvár Lions Club I. 2019. március 4-én, hétfőn kedves ajándékokkal lepte meg a Somogy Megyei Duráczky Intézet óvodásait.

A gyerekek a babakonyhákhoz kaptak felszereléseket, hiszen ezek a kis eszközök hamar elhasználódnak a sok játék során. A kis óvodások nagyon megilletődtek a látogatóktól, de látva az új játékokat, gyorsan oldódott a feszültség, és mosolyogva vették át a vendégektől az ajándékokat.

Gyurina Éva, az intézmény főigazgatója és Ropos Andrea, az óvoda vezetője hálásan köszönte a látogatást és az ajándékokat. A beszélgetés során pedig a további együttműködés lehetőségeiről született megállapodás. 

Örömmel töltött el minket, hogy a Családháló szavazásán a kaposvári Duráczky József Óvoda lett 2018 Óvodája!

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba