Lions Club Kaposvár I. a Lendvai testvér clubjánál vendégeskedett

A jótékonysági hangversenyen  VLADO KRESLIN és a Mali bogovi együttes szerepelt, melynek bevételét a kilenc éves Völgyfalusi Márk megsegítésére fordítják.

Clubunkat Kalmárné Laczkó Ágnes, Krista Ágnes képviselte. Íme kedves beszámolójuk!
 
Egy gyönyörű Gárdonyi Géza idézettel indult a prezentáció. Szeretném veletek is megosztani. Nagyon megható volt ezt olvasni.
"Légy az, kiből árad a nyugalom. 
Légy az, kire nem hat a hatalom. 
Nyújtsd oda, hol kérik a kezedet. 
S menj oda, hol fázik a szeretet."

Tegnap (márc.23-án) Krista Ágival megjártuk Lendvát, az ottani testvér clubunk meghívásának eleget téve. Most ünnepelték megalakulásuk 10. évfordulóját és a LEO Club megalakulásának 5. évfordulóját. Nagyon kedves, szívhez szóló megemlékezést, összegzést tartottak az elmúlt 10 évről. Mi is megjelentünk a kivetített fényképeken, mint vendéglátók, amikor néhány évvel ezelőtt meglátogattak minket. 
Nagyon megható volt, hogy az elmúlt 10 év elnökeit kihívták a színpadra és megköszönték a munkájukat. Ott volt az ottani LIONS szövetség  egyik alkormányzója, és a lendvai magyar főkonzul.  Teltház volt a hangverseny teremben. A koncert hasonlított egy kicsit egy Zorán koncertre egy kis country zenével megfűszerezve. 
Krista Ági nyilatkozott a helyi médiának. Fontosnak tartották, hogy szerepeljünk. 
Tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Olgi sok szeretettel üdvözöl minden kaposvári Lions tagot.
 

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba