Lions Club Kaposvár I. segítségnyújtása a Borostyánvirág Alapítvány Krízisambulanciájának

2019. április 03-án klubunk tagjai higiéniai termékekkel megtöltött női táskákat ajándékoztak az ambulanciának.
2019 áprilisa óta működik Kaposváron a „Biztos Menedék” projekt keretében a Baranya, Tolna Somogy Megyére kiterjedő Dél-dunántúli Regionális Krízisambulancia.
A Kríziskezelő Ambulancián professzionális szakemberek segítik a kapcsolati erőszak áldozatait, megelőzve ezzel a súlyos, életveszélyes krízishelyzetek kialakulását. Tájékoztató prevenciós szolgáltatásokat nyújtanak az érintett társadalmi csoportok számára, segítik az emberkereskedelem és prostitúció területén az áldozattá válás megelőzését, valamint elősegítik a korai felismerést. Szakmai támogató programokkal segíti a szociális észlelő és jelzőrendszer, valamint a gyermekvédelmi jelzőrendszer munkatársait Ezen ingyenes szolgáltatásokra Kaposváron, a Borostyánvirág Alapítvány által működtetett Krízisambulancia kész az ügyfelek fogadására. Néhány fontos példa az elérhető szolgáltatásokról: konzultáció gyermekvédelmi ügyekben, jogi és pszichológiai tanácsadás, a kapcsolati erőszakhoz kötődő hivatalos ügymenet megtervezése.
A létrejött tanácsadó iroda a Füredi utcai csomópont közelében, a 67-es és a 610-es főutak kereszteződésétől 100 m-re található. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, gépkocsival egy belső lakótelepi parkolóban ingyenesen lehet várakozni.


 

Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba