Lions Club Kaposvár I. szemüveg átadás

2019. április 11-én ünnepélyes keretek között adtuk át újabb 25 rászoruló gyermeknek és egy hallássérúlt gyermekét egyedül nevelő anyának a szemüvegét. Rendezvényünket megtisztelte Oláh Lajosné alpolgármester asszony, valamint  a Lions Kormányzóság részéről Dr. Fehér Jánosné Nellike 2. régió elnökünk. 

Alpolgármesterünk köszönetet mondott  klubunknak, hogy ismét több, mint kéttucatnyi gyermeken segítetettünk

" Időt, pénzt, fáradságot nem sajnálva dolgoztak azért, hogy nektek lehessen egy más világotok, amit láthattok. Vigyázzatok rá nagyon – szólt a gyerekekhez Oláh Lajosné.


– Olyan tevékenységet hajtunk végre, amellyel örömet okozunk a gyereknek. Köszönöm a kaposvári klubnak az elszántságát és a kitartását – mondta el a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének régióelnöke Fehér Jánosné


Örömünkre szolgált, hogy a vizsgálatokat végző orvosainknak, Dr Bazsika Máriának és Dr. Magyar  Máriának valamint a szemüvegeket készítő Familia Optikának, Nagyné Katalinnak és Nagy Csabának is megköszönhettük áldozatos munkájukat.

Stadler Vanesszával együtt ünnepeltük szülinapját.


A gyerekek a szemüvegeik mellé nyuszicsomagot is kaptak ajándékba és a Kultik Mozi támogatásával megnézhették Az így neveld a sárkányod 3. című filmet testvéreik, szüleik és egy-egy csomag popcorn és üdítő kiséretében. A résztvevők közül 7 még soha nem voltak moziban!


A filmvetítés alatt mi is jól éreztük magunkat, jót beszélgettünk a Székesfehérvári Első Lions Club kis vidám csapátával. Átvettük a "Vagyok" kaposvári résztvevőjének ajándékát és mi is kaptunk "MEGLEPIT"! 

Nagyon szépen köszönjük !


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba