Lions Jótékonysági Retro Buli

2019.január 26-án, szombaton a Kaposvár I. Lions Club Jótékonysági Retro Bulit tartott Kaposváron,  a Tenisz Panzióban. A rendezvényt Dér Tamás Alpolgármester Úr nyitotta meg kiemelve a klub eddigi eredményes munkáját.

A megnyitót követően a Talentum Díj átadására került sor, melyet Kováts Alex a Jövő Bajnokai programba bekerült tehetséges úszó kapott.

Ma már a szinte  mindenki előtt ismeretes lionok jószolgálati tevékenysége összefonódott a látás védelmével. Egy „szűkebb”,  130 fős baráti kör rendkívül jó hangulatban töltötte el az estét beszélgetéssel, tánccal, játékos vetélkedővel. Sokan támogatói jegyek megvásárlásával nyújtottak segítséget. Számos értékes tombola kisorsolása sokaknak szerzett örömöt. Köszönet a szponzoroknak!

A klub a buli bevételét ismét a rászoruló gyerekek megsegítésére, látásuk javítására, szemüvegeik elkészítésére fordítja.

A buli résztvevői talpuk „látását” élesítve ismerkedhettek az M & M , Másokért &  Magunkért projekttel. A Mezítlábas Illlatösvény Kaposváron a Városligetben kerül megépítésre melyet óvodások, iskolások és bárki más jókedvűen használhat. Az ősvényt fűszernövények kísérik plusz élményt nyújtva a vak– és gyengénlátó embereknek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba