Nőnapi ajándék Hajléktalan Gondozási Központban élő lányok és asszonyoknak


A legtöbbjük munkanélküli, de van köztük olyan is, aki négyórás állásban dolgozik. Az 53 éves Balogh Zoltánné Nagykanizsáról jött Kaposvárra, és rendkívül örült a figyelmességnek, meghatódott, hogy a nőnap alkalmából rá is gondoltak. Jól érzi magát a szállón, és a gyermekeire sem haragszik annak ellenére, hogy szerinte miattuk lett hajléktalan. Jólesett neki, hogy valaki gondolt rá, ezzel az érzéssel bontotta ki a csomagot, melyet az Első Kaposvári Lions Club állított össze neki és a sorstársainak. 

Kézkrém, ajakír, tusfürdő, sampon, intim betét, papírszebkendő, fogkrém, dezodor alkotta az adománycsomagokat. Jó kapcsolatot ápolnak a hajléktalanszállóval, tavaly decemberben adventváró gulyáspartival lepték meg a fedél nélkülieket, később meleg ruhát és zoknikat hoztak, de arra is volt példa, hogy szemüveget csináltattak az egyik gondozottnak – idézte fel Krista Ágnes, a Lions Club elnöke.
Minden nőnek szüksége van egy kis kényeztetésre, mert egy nő minden helyzetben nő marad, és fontos a női összetartás, értékelte. Pár éve a kaposvári Borostyánvirág Alapítvány Krízisambulancia gondozottjainak kedveskedtek hasonló meglepetéssel. 
Az eseményről a sonline.hu ujságirója Kovács Gábor tudositott online és irott fomában is a Somogy megyei hirlapban.
Forrás: sonline.hu Foto: Lang Róbert

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba