Nyitott Piacok Napja keretén belül az Első Kaposvári Lions Club egészségnapot tartott

 

2023. Szeptember 22. péntek reggel 7-12 óra között a kaposvári Piacon az országos Nyitott Piacok Napja  keretén belül az Első Kaposvári Lions Club egészségnapot tartott.

 

 

 

Az egészségnap programja szemszűrés, vércukormérés és felvilágosítás

Zöld hályog szemszűrést végzett Dr  Bazsika Mária főorvos asszony klubunk alapító tagja  és a vizsgálat eredménye elég pozitív volt mert a vizsgált személyeknél nem volt semmi koros eltérés.

Magyar Cukorbetegek Kaposvári Egyesületének vezetője Misotáné Veress Katalin közreműködésével történt a vércukorszint mérés

A vércukormérés eredménye már nem volt ilyen pozitív, mert 100 vizsgált főből 20 főnél magas értéket mértünk. Vizsgálatot kővetően tájékoztatást kaptak, hogy döntő a megelőzés, a szűrés, a cukorbetegség korai felismerése, s a legkisebb gyanús jel esetén érdemes azonnal orvoshoz fordulni.

Krista Ágnes elnök asszony   az Első Kaposvári Club programjairól beszélt az érdeklődőknek.

 A kaposváriak szeretnek piacra járni. A piacozás nálunk is trendi, azonban nekünk is alkalmazkodni kell a megváltozott vásárlói szokásokhoz,és a Nyitott Piacok napján  temérdek érdekes és hasznos előadással, nagy sikerű rajz versennyel és az Első Kaposvári Lions Klub Egészségnappal gazdagodtak a piacra látogatók.

 

Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.

Arthur Schopenhauer

 

WESERVE

#elsokaposvarilionsclub #weserve


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba