Október a látás hónapja alkalmával TÖKjó nap-on vett részt az Első Kaposvári Lions Club

Október a látás hónapja alkalmával TÖKjó nap-on vett részt az Első Kaposvári Lions Club. Szemészeti szűréssel, valamint jótékonysági virágvásárral színesítették a TÖKjó nap-ot kaposvári Nagypiacon.

A Kaposvári Nagypiac remek hely találkozásra az emberekkel és TÖKjónap-on részt venni annál inkább remek dolog volt.

Az Első Kaposvári Lions Club alapitótagja, dr. Bazsika Mária főorvos asszony ingyenes zöldhályog-szűrést végzett a TÖKjó nap-on. A Főorvos asszony a vizsgálaton megjelentek közül bizony sokaknál talált problémát és további kivizsgálást, valamint kezelést javasolt.

látás a vizuális információ feldolgozása, amelynek fő célja a tárgyak azonosítása, és azok közvetlenül nem észlelhető tulajdonságainak felismerése, illetve a cselekvés vezérlése.(forrás vikipédia)

A jótékonysági virágvásár célja, hogy felhívjuk a figyelmet a látás fontosságára és klubunk munkájára, ami elsősorban a vakok és gyengénlátók segítése, rászorulók szemüveghez juttatása.

A szem a lélek tükre, és visszatükröz mindent, ami rejtve van. De a belülről fakadó ragyogáson kívül más szerepe is van a szemnek: kifelé is tükörként működik. Azt is visszatükrözi, aki belenéz.

Paulo Coelho

#elsokaposvarilionsclub #TÖKjónap #LionsClub #piac #nagypiac #weserve

Képek forrása: FB Nagypiac


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba