Ötödik alkalommal Varnus Xavér koncert a Első Kaposvári LIONS Club szervezésével

Az ikonikus jelzővel megtisztelt, világhírű orgonaművésszel 2015-ben szerveztük meg első alkalommal jótékonysági koncertünket. Már az első alkalommal természetes volt számára céljaink segítése, a szemvizsgálatok, a szemüvegvásárlás hátrányos helyzetű gyermekeknek. Meglepetten hallgatta felsorolásainkat, eddigi támogatásainkat, terveinket, jótékony szolgálatunkat.

 

Ő a művészetével tesz jót, örömet szerez sok száz embernek egy-egy koncerten, ezért is tud velünk együtt érezni, és évről évre fogadja meghívásunkat.

2023.Április 29-én tartott teltházas koncertjén a Kaposvári Református templomban minden pillanat azt sugallta muzsikáján keresztül, hogy a zene milyen gazdag érzelmi hatással van a hallgatóságra. Azok a pillanatok, amelyek Johann Sebastian Bach Áriáján keresztül áradtak felénk, nyugalmat, elvarázsolt csendet küldtek felénk.

Mi is igyekszünk megtalálni azokat a tehetségeket, akinek szüksége van a támogatásunkra, a „Talentum díjjal”. Varnus Xavér is minden koncertünkön egy-egy fiatal tehetséget mutat be rajongóinak, ezzel is segíti zenei tanulmányaiban, szereplési lehetőséggel.

Az emberekkel megosztani Bach műveinek, zenéjének csodálatos világát, zenei koncepciója Varnus Xavérnak, de műsorában örömmel hallgattuk  Beethoven muzsikáját is. A záró Charpentier művet és a koncertet szűnni nem akaró tapssal hálálta meg a közönség.

Úgy érezzük, hogy jó példája az együtt gondolkodásnak az Első Kaposvári LIONS Klub Varnus Xavér koncertje.

Dr Kereskené Pytel Anna művészeti felelős

          

WESERVE

#elsokaposvarilionsclub #weserve

Somogyi Hirlap és a KaposTv is beszámolt a programunkról

https://www.sonline.hu/helyi-kultura/2023/05/szemuveg-keszul-az-orgonakoncert-bevetelebol

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Kaposvári Lions Club Közhasznú Egyesület

Adószámunk:
18773880-1-14
Számlaszám:
10300002-13276071-00014901

cím: 7400 Kaposvár,
Puskin.u.2.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba