Sikeres segítség és a remény

 

 

Nyitott Kapu Hajléktalan Gondozási Központ beszámolója a sikeres segitségünkről és a reményről

Szép és boldog nap a mai.

Két hete jelezte egyik lakók, aki már évek óta próbálkozik munkahely kereséssel, hogy úgy néz ki sikerül elhelyezkednie.

Az üzemorvosi vizsgálat során kiderült, hogy a szeme nagyon rossz àllapotban van, és szemüveg nélkül nem fogja tudni ellàtni a munkáját.

Pár èvvel ezelőtt már kértünk és kaptunk segítséget az Első Kaposvári LIONS Klubbtól, így most is hozzájuk fordultunk.

Kliensünk hétfőre kapott időpontot a SZEMPONT Optikába, szemét megvizsgáltàk kivàlasztásra került a keret. Tegnap délután már hívtak is bennünket az optikából, hogy a szemüvegek elkészültek, és ma délelőtt àt is vettük. Kèt szemüveget kapott.


Kliensünk hétfőn megy üzemorvoshoz, és bízunk benne, hogy hamarosan el tudja kezdeni a munkát, mert most nagyon elszánt, mi pedig büszkék vagyunk rá, és támogatjuk.

Az Első Kaposvári LIONS Klubbal nagyon jó a kapcsolatunk, szàmíthatunk rájuk, támogatnak bennünket. Nagyon hálásak vagyunk, nagyon szépen köszönjük, hogy reményt adtak egy fedél nélküli embernek, akinek lehetősége nyílik egy új élet elkezdéséhez. Köszönjük szépen lakónk nevében is a segítséget az Első Kaposvári LIONS Klubbnak és a SZEMPONT Optika munkatàrsainak.❤️❤️❤️

WESERVE

#elsokaposvarilionsclub #weserve


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba