Végtelen jel a virágcsokron

Az Első Kaposvári Lions Klub rangidős tagját ünnepeltük születésnapja alkalmából.

A 88 éves, Melvin Jones dijas dr. Bazsika Mária még aktívan részt vesz a klub jószolgálati feladataiban. A városban elismert szemész Főorvos még időnként bejár az optikai szaküzletbe, ahol fogadja a LC által hozzá delegált rászoruló, és szemüvegre váró gyermekeket. Türelemmel és kedvesen vizsgál meg mindenkit. Menszike, mert mi a klubban csak így hívjuk a dr-nőt, szakmai és emberi tulajdonságai miatt igazi nagybetűs EMBER. Kifogástalan frizurája, ápolt és stílusos, nőies öltözködése kortalanná teszik.

A csoportunk körtánc alkalmain az elmúlt években még részt vett. Menszike most is aktív Lions tag: jelen van a klubunk rendezvényein, taggyűlésein. Mindannyian felnézünk Rá, és február 21-én szeretettel kívántunk Neki további szép életet, és jó egészséget.

Isten éltessen Menszike!

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba