Rajzpályázat 2018

esemény kezdete: 2018. november 14.
esemény vége: 2018. november 14.

Kaposvár Lions Club I.


A Lions Clubs International idén már 31. alkalommal hirdette meg rajzpályázatát. Témája a béke, a jószolgálati munka, a másokkal való jó cselekedet, a kedvesség fontossága, a másokhoz való odafordulás. Mivel tehetünk jót magunknak, környezetünknek, a világnak? Clubunk tagjai, a gyerekek és tanáraik ismét nagy lelkesedéssel vállalták a feladatot.

A Kiállítás-megnyitója és díjkiosztó ünnepsége 2018. november 14-én volt a Kodály iskolában. A rajzok még két hétig megtekinthetők!
A rajzokból a magyarországi szövetség kiállítást rendez megnyitóval, eredményhirdetéssel, gyermekprogramokkal összekötve.  A magyarországi verseny fő díja 50.000 Ft értékű nyeremény A 2019. évi eredményhirdetés tervezett időpontja: 2019 március 22. péntek. Helyszín: Lions Wanatka Központ (Budapest, Podmaniczky u. 16. ) 
Országonként egy, a nemzeti győztes rajz vesz részt a nemzetközi versenyben. Nemzetközi fődíj 5000 $.

 A kaposvári megméretés legjobbjai számos ajándékkal gazdagodtak, az iskolások könyveket, puzzle-t és édességet is kaptak.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba